Reklamlar
Kategoriler
Hindistan cevizli lokum
Bu içerik 6.227 kez görüntülenmiştir.

Hindistan cevizli lokum ağızlara layık tatlılardan biridir. Yapılışı da oldukça kolaydır. Gelecek konuklarınıza mükemmel lezzeti mutlaka ikram etmelisiniz. Tatlı tariflerinde sizler için paylaştık.
Öncelikle tencerede margarini eritelim. Eridikten sonra üzerine un ilave edelim. Un pembeleşinceye kadar kavuralım. Süt ve şekeri ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirelim.
Daha sonra altını kapatıp vanilya ekleyelim. Mikser yardımıyla 10 dakika çırpalım. Islatılmış tepsiye döküp buzdolabında 4 saat bekletelim. Servise sunacağınız zaman dilimlere bölün ve bir tabağa hindistan cevizi dökün. Muhallebi dilimlerinin arasında muz yerleştirip hindistan cevizine bulayalım. Afiyet olsun.
MALZEMELER


60 gr. margarin
2 çay bardağı un
1 kg. süt
1 su bardağı şeker
vanilya, hindistan cevizi
muz

Son Eklenen Benzer Tarifler
Yorumlar




 
Yazı Etiketleri
www.yaspastatarifleri.net sitemizde en güzel yaş pasta tarifleri arşivimizi ziyaret ederek görmelisiniz, önerimizdir.